Activitati extracurriculare

Despre nimic

Voi chiar mai crede-ti in coincidente?!

 

Acum patru sau cinci ani, nu mai stiu exact, dar sigur cand eram mai mic, m-am dus la facultate ca tot omu’ musai sa “fac o facultate” (cand mi-a fost vremea facultatii am mai inceput cateva si mai mult de primele doua sau trei luni nu am trecut), in fine sa nu ne lungim.

Bineinteles a inceput facultatea, dupa vreo 3-4 saptamani ma duc si eu sa vad despre ce-i vorba. Printre altele cu greu am reusit sa deslusesc orarul care era foarte complicat si publicat la niste etaje pe care nu le nimeream niciodata! E vorba de FSEGA Cluj. Na tate bune si frumoase, gasesc sala in care se tinea un seminar, era undeva la etajul 5, intru in sala, o galagie ca la clasa a 3-a! Arunc o privire de ansamblu numa tineri, tocmai iesiti de pe bancile liceului, eu tocmai terbuia sa termin a doua facultate sau ceva master si doctorat :))

Imi aduc bine aminte era un seminar de micro-economie, o tipa tinerica blonda, draguta la prima vedere :)

Se face prezenta, numele in ordinea alfabetica incepeau de la “i”  la sectia management erau vreo careva sute de stundenti. In fine ajunge la Litera “M”, ajunge si la Moldovan, aici eram primul zice tipa Moldovan Alexandru, ridic mana, prezent, mai in fata iarasi o mana ridicata (zic mai in fata ca eu m-am pus in ultima banca, eram cel mai mic din grupa aia ;) restu cam 1,70 si 60 kg, eu 1,90 si 120kg :))  va rog sa faceti un exercitiu de imaginatie :)) (ulterior porclea primita de la un coleg “Marele” ) na bun, depasim asta.

Deci mai in fata o mana ridicata, zice tipa acum hotarati-va care dintre voie e Moldovan Alexandru! Zic eu, el zice si eu… confuzie in sala chihote, rasete. Zice stati asa ca rezolvam treaba repede, initiala tatalui (ma intreaba pe mine) zic A, intreaba colegu zice A, alta tura de ras… na bun…… hai ca aici v-am prins initiala mamei M zic eu, M zice el :)) )) alta tura de ras, dupa o vreme na stati asa ca acum chiar o rezolvam, din ce judet sunteti? Zic eu Mures, zice el Mures, alta tura de hohote si rasete si alte chestii.

Profesoara depasita de situatie ne trimite la secretariat sa ne luam numerele matricole, pentru ca alta deosebire nu exista, la nume ma refer (la kg si varsta da :)) )

Ca sa fie mai clar facem o schema

Eu:  nume Moldovan Alexandru                     El: Nume Moldovan Alexandru

Printii:                                                        Parintii:

Moldovan Alexandru                                     Moldovan Alexandru

Moldovan Maria                                            Moldovan Maria

Jud.  Mures, Reghin                                      Jud. Mures, Targu Mures

Niciunul din noi nu are un al treilea nume sau al doilea prenume cum ar veni :))

Na si ca sa vedeti cat de departe merge coincidenta asta, ce sa vezi?!?! No’ zai ce sa vezi?!

Colegutu meu Alexandru Moldovan si cu tatal meu Alexandru Moldovan sunt nascuti in aceiasi zi, adica azi 21 aprilie!

No’ si cu asta urarea de  “La multean si toate cele bune”

21aprilie

No’ cat de tare ii asta?!

 

 

 

P.s. Nu mi-am uitat parola de la blog, dar pur si simplu am uitat de el :) (facebooku a omorat blogosfera :) e mai comod sa pun repede niste poze si sa scriu 3 randuri si sa astept cele 10 like-uri :) ) Multumesc  si daca sunt greseli de ortografie… ceasu, e prea de dimineata sa mai verific daca e corect :D )

 

Comment

*